Inschrijven buurtverbinder

Heb je interesse om als buurtverbinder het verschil te maken bij Wij Zijn Zuiderschans in Den Bosch Zuid-Oost? Vul hieronder het formulier in en zet de online informatie-avond op 7 maart van 19.30 tot 20.30 uur alvast in je agenda! Je ontvangt na inschrijving hiervoor nog een uitnodiging per mail.

Fill out my online form.

INSCHRIJVEN VRIJWILLIGER

Wij geloven in een wereld waarin mensen met en zonder zorgvraag op een natuurlijke manier met elkaar verbonden zijn. Daarom zijn we op zoek naar mensen die met hun ervaring en talent willen bijdragen aan een bruisende gemeenschap. Heb je interesse om als buurtverbinder het verschil te maken bij Wij Zijn Zuiderschans in Den Bosch Zuid-Oost? Schrijf je dan in als buurtverbinder en zet de online informatie-avond op 7 maart van 19.30 tot 20.30 alvast in je agenda! Je ontvangt na inschrijving hiervoor nog een uitnodiging per mail.

Zo is het om als vrijwilliger op een zorglocatie te wonen

Vrijwilliger Ingrid van Bergen was te zien in het programma Binnenste Buiten van de KRO-NCRV. Ze vertelt daarin uitgebreid over hoe het is om als vrijwilliger op een zorglocatie te wonen. Ingrid woont in een tiny house genaamd Heijmans One.

Bekijk het filmpje.

Heb je nog steeds interesse om in een klein huisje te wonen op een zorglocatie?
Schrijf je dan in via onderstaand formulier!

Wil je Butterfly Effect zien groeien?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
INSCHRIJVEN